ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Κόκκινο κρασί από το Μπορντό
Βρίσκεται στην καρδιά του Entre-Deux-Mers στο Saint-Pey de Castets, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση καλύπτει 27 εκτάρια, ιδανικά φυτεμένα σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη. Η μέση ηλικία του αμπελώνα είναι 25 χρόνια, προσφέροντας τέλειες συνθήκες για την παραγωγή γοητευτικών κρασιών Bordeaux.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Περιορισμένες αποδόσεις
Παραδοσιακή οινοποίηση που συνδυάζει την αρχαία τεχνογνωσία με σύγχρονες μεθόδους
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
Με μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση, το Château La Gasquerie αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από φρέσκα κόκκινα μούρα, ελαφρώς μπαχαρικά. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, με μια όμορφη στρογγυλότητα, εξελισσόμενος σε μια κομψή επίγευση.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ
Το Château La Gasquerie συνδυάζεται όμορφα με ψητά ή ψημένα κόκκινα κρέατα, θηράματα και τυριά όπως το Brie de Meaux, το Gorgonzola ή το Livarot.
Σερβίρετε μεταξύ 16°C και 18°C.
ΒΡΑΒΕΙΑ
2017: Χρυσό Μετάλλιο – Διαγωνισμός Gilbert & Gaillard 2018
Δυνατό κρασί με στέρεες τανίνες και αρώματα από μαγειρεμένα φρούτα. Πολύ παλιές αμπελώνες σε χαλίκια. Μπορεί να καταναλωθεί στην νεότητά του.
Δημοσίευση: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Ονομασία: BOURGUEIL
Περιοχή: VAL DE LOIRE
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: 100% CABERNET FRANC
Τρόπος καλλιέργειας: Λογική γεωργία
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χρονιά: 2020
Χαρακτήρας: ελαφρύ / φρουτώδες
Θρυλικά Grands Crus, εξαιρετικά châteaux ...
Στις κάβες μας, στην καρδιά του Medoc, αποθηκεύονται οι πιο προ prestigious ετικέτες από το Bordeaux και όλο τον κόσμο, παλιές και πολύτιμες σοδειές.
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε περισσότερους από 200 Crus Classés που καλύπτουν 10 και 15 διαφορετικές σοδειές, μια λίστα που ενημερώνεται καθημερινά προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες διαφορετικών εθνικών και διεθνών πελατών.
Αυτά τα κρασιά θα προσφερθούν "en-primeur" (μελλοντικά). Μια συγκεκριμένη ποσότητα θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μόλις τα κρασιά εμφιαλωθούν.
Ηλικία του αμπελιού: 35 έως 65 ετών
Δύναμη: 4500 φυτά ανά εκτάριο
Απόδοση: 30 εκατόλιτρα ανά εκτάριο
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Εδάφος: Αργιλώδες και χαλικώδες έδαφος πάνω σε σχιστόλιθους
Θέση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση:
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτο δοχείο με έλεγχο των θερμοκρασιών.
Υπολείμματα σακχάρων: περίπου 90 γρ/λίτρο
Βαθμός: 12,5 % σε όγκο
Βαθμός: 12,5 % σε όγκο
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Ιστορία : Είναι η Πολίν Βωτιέ, επίσης ιδιοκτήτρια του Château Ausone, που διευθύνει αυτό το κτήμα με την ίδια αυστηρότητα και την ίδια αναζήτηση ποιότητας όπως το Château Ausone. Οι διαδικασίες είναι σχεδόν παρόμοιες και επιτρέπουν την παραγωγή ενός κομψού κρασιού που αναζητείται για την σταθερότητά του.
Γευσιγνωσία : Η φιάλη παρουσιάζεται με ένα βιολετί χρώμα που αναδεικνύει τα αρώματα των κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι ελκυστικός: πυκνός και συμπυκνωμένος με τανίνες παρούσες αλλά καλά δουλεμένες.
Όπως όλες οι όμορφες ιστορίες, η ματιά ήταν καθοριστική· αυτή φυσικά των διαδοχικών ιδιοκτητών του Château La Dominique, οι οποίοι εργάστηκαν όλοι για να αναδείξουν αυτό το κρασί του Σεντ-Εμιλιόν. Στις αρχές του XVII αιώνα, το κτήμα, που τότε ονομαζόταν «Durieu», πωλείται στην οικογένεια Dominique Glenne. Το 1690, όταν η ιδιοκτησία αποκτάται πρόσφατα από τους Jacques και Isabeau Micheau, ονομάζεται τότε «Dominique». Στην πραγματικότητα, ήταν ο έμπορος Henri Greloud, στα μέσα του XIX αιώνα, που θηλυκοποίησε το όνομα και εφηύρε τον μύθο ενός εμπόρου ερωτευμένου με το νησί της Καραϊβικής. Η Dominique...
Φόρεμα ή ροζ, με ελαφρές πορτοκαλί αντανακλάσεις.
Αρώματα από πέταλα τριαντάφυλλου, κόκκινα φρούτα, μπισκότα, γλυκές αμυγδάλες και κουκούτσια κερασιού.
Αέρινο και τρυφερό, ο ουρανίσκος είναι λεπτός, με μια γκουρμέ φινίρισμα.
Σχόλιο
Από τον Μάιο του 2015, η οικογένεια Schmid-Haguenin εργάζεται για να δώσει νέα ζωή στο Château L’Escarderie. Δεσμευμένοι στη Βιολογική Γεωργία με στόχο την πιστοποίηση το 2018, οι ιδιοκτήτες δίνουν μεγάλη σημασία στο να φτιάχνουν ένα αληθινό κρασί, όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Οι συγκομιδές και πολλές εργασίες γίνονται χειροκίνητα. Το οινοποιείο του 19ου αιώνα, με πολύ έξυπνο ημι-υπόγειο σχεδιασμό, επιτρέπει φυσική ρύθμιση της θερμοκρασίας και την προσφορά της συγκομιδής με βαρύτητα. Μόνο οι φυσικά παρούσες ζύμες στα μούρα θα προκαλέσουν τη ζύμωση. Κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας οινοποίησης και ωρίμανσης, ένας επαγγελματίας οινολόγος παρακολουθεί τη διαδικασία. Μια άψογη διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης επιτρέπει τη σημαντική μείωση της ποσότητας θείου που απαιτείται για καλή συντήρηση του κρασιού.
Ποικιλίες: Merlot (60%), Cabernet Franc (40%)
Παραγωγός: Οικογένεια Schmid-Haguenin στο Saint-Germain-de-la-Rivière (33240)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2018
Το Chianti Classico Riserva της Rocca Delle Macie γεννήθηκε ταυτόχρονα με το οινοποιείο. Σήμερα, αυτό το ιταλικό κρασί είναι ένα από τα απαραίτητα του τοσκανικού αμπελώνα.
Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για δύο χρόνια, αυτό το Chianti έχει ωριμάσει για αρκετούς μήνες σε μπουκάλι.
Με ένα ρουμπινί χρώμα, η cuvée χαρακτηρίζεται από μια όμορφη ζωντάνια που αποτυπώνει τον χαρακτήρα και τη φρεσκάδα του terroir. Είναι γεμάτο αρώματα κερασιού και βιολέτας.
Αυτό το Chianti Classico Riserva σίγουρα θα ταιριάξει με όλα τα κρέατα και τα ζυμαρικά.
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η σοδειά είναι ένα νόστιμο 100% Malbec μακριά από τα κλισέ του Μπορντό όπου το ξύλο είναι μερικές φορές κυρίαρχο. Εδώ, όμορφα φρέσκα μαύρα φρούτα διακρίνονται στη γεύση και αναμειγνύονται με νόστιμες πικάντικες νότες. Ένα κρασί απόλαυσης αλλά με όμορφο χαρακτήρα και πολύ καλή ένταση. Ευχαριστώ κα. Chevrier!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Malbec
AOC: Blaye Côtes de Bordeaux
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2025
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Côtes-de-Bourg
Συνδυασμός :
Merlot - Cabernet Sauvignon
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 15 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Συγκομιδή χωρίς σπάσιμο, μη πατημένη. Ζύμωση σε δεξαμενές από σκυρόδεμα.
Μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων εκχύλισης με ελεγχόμενη εξαγωγή για
να αποκτηθεί μια λεπτή και κομψή τανική δομή. Τοποθέτηση σε βαρέλια στο τέλος της
μηλογαλακτικής ζύμωσης. Ωρίμανση σε βαρέλια για 12 μήνες.
Ο Σαμπάνια Pragen με την ονομασία "PRINCESS TIGRESS" /G3
(Brut Prestige) είναι 3ης ΓΕΝΙΑΣ με την Ετικέτα του σε PSD.
Είναι λοιπόν μια Σαμπάνια πολύ Υψηλής Ποιότητας. Για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, Μεγάλες και Μικρές Διανομές, HCR, Εκδηλώσεις και Ξενοδοχεία που αγαπούν τα Εξαιρετικά Προϊόντα ...
Ιδανικό για να κάνετε τις υποδοχές σας σε Prestige VIP.
Η παραδοσιακή μας κουβέ είναι εξαιρετικά φαντασμένη, προέρχεται από ένα μείγμα που συνδυάζει την πλειοψηφία του pinot meunier και μια επιδέξια δοσολογία chardonnay, προσφέροντας όλη της τη φρεσκάδα για να ταιριάζει με πρωτότυπη λεπτότητα στις Λικέρ Prestige Champenoises PRAGEN και συγκεκριμένα στη Λικέρ που ονομάζεται "Crème Prestige d'Okok".
SKU:007BPCPT1601
Χωρητικότητα:75cl
Πρώτη χαρακτηριστική μύτη από ροδάκινο της αμπέλου και στη συνέχεια μια νότα αμυγδάλου / πυρήνα ροδάκινων. Αυτό το απεριτίφ προσφέρει με τη φρεσκάδα του και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη όλη τη φρουτώδη γεύση ενός ροδάκινου της πλήρους σεζόν. Να καταναλώνεται πολύ κρύο και αν είναι δυνατόν χωρίς πάγο.
ΒΑΡΟΣ: 1.4 κιλά
ΦΙΑΛΗ: Φιάλη 75cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: 058
Πείτε το με κρασί.. Εντυπωσιάστε το ταίρι σας με αυτό το υπέροχο σετ που περιέχει ένα μπουκάλι κρασί από τη Γαλλία Le Tendre και τα δύο ποτήρια του για ένα γλυκό και ρομαντικό απεριτίφ!
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Κοιλάδα του Λίγηρα
Ονομασία: Κρασί από τη Γαλλία
Εσοδεία: 2021
Αλκοόλ: 12.5°
Περιεκτικότητα: 75cl
Ο Crémant d’Alsace είναι ένα αφρώδες κρασί που παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Μετά από μια πρώτη ζύμωση σε δεξαμενές, το κρασί εμφιαλώνεται για να πραγματοποιηθεί η δεύτερη ζύμωση που θα το κάνει αφρώδες.
Μέση διάρκεια αποθήκευσης σε παλέτες 18 μήνες.
Σερβίρεται ως απεριτίφ ή για ολόκληρο το γεύμα.
Ποικιλίες: 100% Pinot Noir
Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος
Ωρίμανση: 8 έως 9 μήνες σε εκατονταετείς βαρέλια
Αλκοόλ: 12%
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 5-7°C
Διάρκεια φύλαξης: 3 χρόνια
Το αφήνουμε να ωριμάσει για μερικά χρόνια στη φιάλη ώστε οι γεύσεις του ξύλου να συνδυαστούν με το κρασί. Αλλά μπορεί επίσης να συνεχίσει να ωριμάζει στην κάβα σας.
Ο χώρος βρίσκεται στην ακραία βόρεια περιοχή του Μποζολέ, ένα από τα πιο φημισμένα κρασιά της νότιας Βουργουνδίας.
Ιστορία & παράδοση:
Η γοητευτική παράδοση γεννήθηκε από την υπηρεσία αυτού του κρασιού κατά τη διάρκεια ρομαντικών δείπνων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Το έδαφος: ροζ γρανίτης, στη μέση των λόφων.
Αμπελοκαλλιέργεια:
Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 έως 10.000 φυτά/εκτάριο για να ελέγχεται η ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: γυαλί, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Οινοποίηση:
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Μέθοδος: παραδοσιακή Μποζολέ, ημι-καρbonique, σε ολόκληρη τσαμπί.
Μακράν: 6 έως 10 ημέρες.
Ωρίμανση: σε δεξαμενή.
Γευσιγνωσία:
Ένα κρασί που αναγνωρίζεται εύκολα.
Μια όμορφη πορφυρή απόχρωση. Ένα άρωμα με πολύ χαρακτηριστικά αρώματα βιολέτας και μόσχου.
Στο στόμα, το κρασί είναι πλούσιο και απαλό. Η επίγευση είναι μακρά και έντονα φρουτώδης.
Λεπτομέρειες προϊόντος
Για να απολαύσετε ιδανικά αυτό το Prestigious Ποτό, προσφέρετε στον εαυτό σας μία από τις συνταγές PRAGEN που διατίθενται δωρεάν για τους πελάτες μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να παραδοθεί σε Κουτιά, σε Παλέτες ή σε Κοντέινερ. Οι αγορές Επαγγελματιών και Μεταπωλητών διαχειρίζονται με ειδικές συμβάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε συνεργατική εμπορική συνθήκη. Καμία κατάθεση πώλησης δεν γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τους γενικούς όρους πώλησής μας.
Μέγεθος: Μεγάλη Φιάλη (52cm x 16cm) /150cl
Στη δόξα των μεγάλων Κόκκινων του Τόπου μας.
Οπτική: Ένα υπέροχο ροζ έντονο με αποχρώσεις του ρουμπινιού, διαυγές, με λαμπερούς τόνους και λεπτές φυσαλίδες.
Οσφρητική: Ωραία αρωματική λεπτότητα με νότες κόκκινων φρούτων.
Γευστική: Ωραία φρουτώδης γεύση με νότες φράουλας, σμέουρων και κερασιών, με ωραίο όγκο.
Ο Σαμπάνια Claude PERRARD Brut Tradition αποτελείται από ένα μείγμα 3 ποικιλιών.
Ένα μείγμα πολλών κουβών είναι ανώτερο από το άθροισμα των κουβών που το αποτελούν.
Περιέχει λοιπόν 69% Pinot Noir, 16% Pinot Meunier και 15% Chardonnay.
Αυτές οι κουβές έχουν επιλεγεί και συνδυαστεί για να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα ισορροπία.
Θα σας ενθουσιάσει η ωριμότητά του, η δύναμή του και η ελαφρότητά του.
Μπορούμε έτσι να θαυμάσουμε το ελαφρώς κεχριμπαρένιο χρώμα του.
Η ισχυρή του μύτη αποκαλύπτει αρώματα ξηρών φρούτων, εσπεριδοειδών, νότες από αποξηραμένο βερίκοκο και κυδώνι.
Ο Σαμπάνια Claude PERRARD Brut Tradition είναι ιδανικός ως απεριτίφ με τυρένιες gougères. Μπορεί επίσης να σερβιριστεί ως ορεκτικό με ένα φύλλο με ζαμπόν.
Θα συνοδεύσει με επιτυχία πουλερικά ή φιλέτο βοδινού με σάλτσα.
Σκούρο κόκκινο, ο συνδυασμός Grenache, Syrah και Carignan μας προσφέρει τέλεια ισορροπία, ένα σφιχτό και αρωματικό κρασί με τανίνες που περιβάλλουν την επίγευση.
Λαμπερό, ρουμπινί χρώμα με έντονες αντανακλάσεις, αυτό το κρασί αποκαλύπτει ένα φρουτώδες μπουκέτο που συνδυάζει λουλουδάτες νότες βιολέτας και ώριμων φρούτων.